Det koster det

Billeder, billeder og billeder.

Det koster 8.500,- kr. incl. moms og dækker fra gæsternes ankomst til kirken og indtil spisning begynder. Hvis i ønsker billeder fra brudens forberedelser, festen, taler, brudevals og så videre – så aftaler vi et tillæg. I får blot en faktura med 1 uges betalingsfrist.

I får 1 stk. A3 og 10 stk. A4 print lavet i med højkvalitets EPSON pigmentbaseret blæk på BONJET Lustre, det holder i 100 år. Mindst.

De enkelte billeder er personligt signerede, det er mine egne værker som jeg står inde for. Unika, punktum.

 
Plus, selvfølgelig det sædvanlige link med hele bunken 🙂 Herfra kan alle billeder hentes i 3 størrelser – fuld størrelse (de er STORE…), mellemstørrelse og små. Billederne er samlede i zip-filer, det’ nemt!

Selvfølgelig kan i også bestille prints hos mig, jeg laver dem i A4, A3/A3+ og A2 (!) (med eller uden passe-partout), de laves på museum grade papir med originalt EPSON pigmentblæk, det holder! Alternativt kan i selv lave alle de print, bøger, musemåtter, tekrus og hvad i har lyst til – i har billedfilerne i fuld størrelse.

 
 I får Jeres helt eget webgalleri på nettet.

– det kan i bruge til at vise jeres gæster og venner billeder fra den store dag. Galleriet kommer til at ligge på http://studiobornholm.dk/a/jeres-eget-galleri. Det er altså Jeres private område, I bestemmer hvem I udleverer adressen til. Og galleriet – det er klart få dage efter jeres bryllup.

 
Acrylblok i sublim kvalitet, TUNG (!) og ca. 10x15cm. Kvaliteten er helt ekceptionel, den skal ses, opleves og føles! Den er til brudgommen 🙂

Pris kr. 600,-

Small cards. 10, 20 eller 30 stk. 10x15cm billeder i æske. Billeder er meget hårdføre og i meget høj kvalitet. Tåler mange ture rundt om kaffebordet – det er gaven til forældrene! Leveres i fin og flot æske.

10 stk. kr. 224,-
20 stk. kr. 278,-
30 stk. kr. 350,-

Hvis i ønsker det, sørger jeg for at Bornholms Tidende og Bornholm.nu får billeder med korrekt tekst et par dage efter jeres vielse (de ELSKER det :-)).
En teaser der som regel kan nå at være færdig til næste formiddag kl 10:00.
Den indeholder et subset af billeder fra den store dag – den er til jer og gæsterne – enjoy!
Se eksemplet herunder…

Tak til brudeparret for at jeg må vise jeres video 🙂