Det koster det

Billeder, billeder og billeder.

 

I får 1 stk. A3 og 10 stk. A4 print lavet i med højkvalitets EPSON pigmentbaseret blæk på BONJET Lustre, det holder i 100 år. Mindst.

De enkelte billeder er personligt signerede, det er mine egne værker som jeg står inde for. Unika, punktum.

 
Plus, selvfølgelig den sædvanlige DVD eller link med hele bunken 🙂

Selvfølgelig kan i også bestille prints hos mig, jeg laver dem i A4, A3/A3+ og A2 (!) (med eller uden passe-partout), de laves på museum grade papir med originalt EPSON pigmentblæk, det holder! Alternativt kan i selv lave alle de print, bøger, musemåtter, tekrus og hvad i har lyst til – i har billedfilerne i fuld størrelse.

 
 I får Jeres helt eget webgalleri på nettet.

– det kan i bruge til at vise jeres gæster og venner billeder fra den store dag. Galleriet kommer til at ligge på http://studiobornholm.dk/a/jeres-eget-galleri. Det er altså Jeres private område, I bestemmer hvem I udleverer adressen til. Og galleriet – det er klart ved 10-tiden dagen efter jeres bryllup!

 
Hvis i ønsker det, sørger jeg for at Bornholms Tidende og Bornholm.nu får billeder med korrekt tekst et par dage efter jeres vielse (de ELSKER det :-)).

Det koster 7.500,- kr. incl. moms og dækker fra gæsternes ankomst til kirken og indtil spisning begynder. Hvis i ønsker billeder fra brudens forberedelser, festen, taler, brudevals og så videre – så aftaler vi et tillæg. I får blot en faktura med 1 uges betalingsfrist.

Ekstra for FANTASTISK still-billed video, den skal ses! Video’en kan downloades – men vigtigere er at den kan ses på iPad osv. Det er også et link som I kan poste på Facebook, YouTube or whatever… kr. 1.000,- incl. moms. (Anbefalet!) Se eksemplet herunder…

Tak til brudeparret for at jeg må vise jeres video 🙂