Det koster det


Collection All in: kr. 15.500,-
Collection Sensible: kr. 9.500,- (Bestseller)
Collection Quickie: €600 (*)
Inkl. moms.
All in
Stort set hele dagen.
Typisk 10 timer, start med gæsternes ankomst til vielsen og hele vejen igennem til og med brudevals. Det kommer der mange billeder ud af, som regel omkring 5-600.
Quickie
Often booked by visitors to our island - for a wedding ceremony. You get a couple of hours and of course a lot of images. Plus; a small batch of prints to enjoy and bring home.
(*) If on a saturday, please call for availability...
Sensible
Typisk fra før ceremoniens start og til brudgommen byder velkommen til bords og overlader ordet til toastmasteren. Det kommer der også mange billeder ud af, som regel omkring 3-400. 
Destination
Destination wedding: gerne. Ring, så finder vi en løsning på rejse, overnatning og alt det andet.
Destination, please call!

The fine print

Museum Grade

Kun det bedste
I får 1 stk. A3 og 10 stk. A4 print lavet i med højkvalitets EPSON pigmentbaseret blæk på BONJET Lustre, det holder i 100 år. Mindst.

De enkelte billeder er personligt signerede, det er mine egne værker som jeg står inde for. Unika, punktum.

The web

Nemt og hurtigt
Plus, selvfølgelig det sædvanlige link med hele bunken. Herfra kan alle billeder hentes i 3 størrelser – fuld størrelse (de er STORE…), mellemstørrelse og små. Billederne er samlede i zip-filer, det’ nemt!

Selvfølgelig kan i også bestille prints, jeg laver dem i A4, A3/A3+ og A2 (!) (med eller uden passe-partout), de laves på museum grade papir med originalt EPSON pigmentblæk, det holder! Alternativt kan i selv lave alle de print, bøger, musemåtter, tekrus og hvad i har lyst til – i har billedfilerne i fuld størrelse. Ingen vandmærker og andet snavs.

Gode gaveideer

Ikke set så ofte
Acrylblok i sublim kvalitet, TUNG (!) og ca. 10x15cm. Kvaliteten er helt ekceptionel, den skal ses, opleves og føles! Den er til brudgommen. 

Pris kr. 790,-

Flere gode gaveideer

Tåler kaffe!
Small cards. 30 stk. 10x15cm billeder i æske. Billeder er meget hårdføre og i meget høj kvalitet. Tåler mange ture rundt om kaffebordet – det er gaven til forældrene! Leveres i fin og flot æske.

20 stk. kr. 750,-
kjaersgaard.photography ApS.,  CVR: 37111694 T: +45 20145551, E: vk@studiobornholm.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram